Last news in Fakti

3 Март, 2015 00:00 1 184 0

Левски загуби от Игокеа

  • левски-
  • игокеа-
  • баскетбол-
  • адриатическа лига

Най-резултатен за българите бе капитанът Павел Иванов

Левски загуби от Игокеа - 1
Снимка: БТА

Левски допусна поредно поражение в мач от Адриатическата лига по баскетбол.

В столичната зала „Универсиада" шампионите на България приеха босненския Игокеа и отстъпиха с резултат 77:92. Силите на "сините"  баскетболисти се бореха до средата на втората част, когато гостите направиха добра серия и до края водеха в резултата.

Така „сините" остават с баланс 1-22 и на последно място, а Игокеа е 12-о място с 8 успеха и 15 поражения. Следващата седмица Левски ще приеме в София МЗТ Скопие, съобщиха „сините” на официалния си сайт.

Най-резултатен за българите бе капитанът Павел Иванов с 28 точки, а Алекс Симеонов се отчете с 21. Левскарите пък бяха без Васил Евтимов, който отсъства по лични дела, и Митко Ангелов, който има лека контузия и е пазен за мача с Черно море в четвъртък.

За гостите над всички бе Брейди Хеслип, който завърши с 35 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА