Last news in Fakti

3 Март, 2015 11:01 1 152 1

Ще гонят Кокала от Хасково

  • хасково-
  • кокала-
  • велев-
  • уволнение-
  • левски

Емил Велев има ултиматум да спечели точки в оставащите два кръга

Ще гонят Кокала от Хасково - 1
Снимка: БТА
Треньорът на Хасково Емил Велев - Кокала е пред уволнение, след като новаците бяха размазани от Левски с 8:0 за първенство. Днес двата отбора играят и за Купата на България. Кокала има ултиматум да спечели точки в оставащите два кръга от първия дял на първенството. Това са домакинство на Славия и гостуване на Черно море.

Ако се стигне действително до освобождаване на Кокала, то Хасково ще бъде воден от четвърти треньор през този сезон. През есента Димчо Ненов и Левент Аврамов вече водиха Хасково. Заради загубата на "Герена" треньори и футболисти са глобени.

"Не се страхувам, че ще ме уволнят. Трудно някой може да ми дава ултиматуми, за да запазя поста си. Не знам дали ще отстраним Левски за Купата, но знам, че всички ще се раздадат докрай. Момчетата изживяха тежко това 0:8 в първенството. Наясно съм колко труден за нас ще бъде и този мач, но от криза се излиза по един начин - с победи", заявява Кокала пред "7 дни спорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да

    1 0 Отговор
    затова А група трябва да остане с 8-10 отбора..
    другите нямат силици и пари за по-добри футболисти и затова има такива разгромни резултати..
    не Кокала е виновен..ама чорбаджийте на клубовете така са свикнали - да уволняват треньори, за да угодят на феновете..