Last news in Fakti

3 Март, 2015 13:28 882 0

Тонев: Левски е все по-близо до взимането на лиценз

  • тонев-
  • левски-
  • лиценз-
  • уефа

Славиша Йоканович се съгласи на отсрочка

Тонев: Левски е все по-близо до взимането на лиценз - 1
Снимка: БТА
"Левски" е постигнал сериозен напредък към взимането на лиценз за Европа, съобщи председателят на Управителния съвет Иво Тонев. До 31 март "сините" трябва да покрият или поне разсрочат задължения за повече от 1 милион лева и за момента е свършена сериозна работа в тази посока.
 
"На този етап съм доволен от работата, която се върши и от прогреса, който постигнахме, така че лицензът да изглежда по-близо. Особено след като от УЕФА вдигнаха мониторинга от клуба. Все пак имаме още много работа и не искам да коментирам темата много подробно", каза пред "7 дни спорт" Иво Тонев.
 
До момента е изчистена трансферната сума за Кевин Бру към френския Истър. Играчът обаче все още има до получава пари. От Черноморец пък се съгласиха да направят отсрочка за дължимото по преминаването на Пламен Димов на "Герена". Бившият наставник на "Левски" Славиша Йоканович и щабът му имат да взимат около 200 хиляди евро, но също се съгласиха на отсрочка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА