Last news in Fakti

3 Март, 2015 13:58 1 608 2

Монако урежда нов договор на Бербатов

  • монако-
  • договор-
  • бербатов-
  • данчев-
  • василев

Шеф на Монегаските на среща с Емил Данчев

Монако урежда нов договор на Бербатов - 1
Снимка: БТА/АР
Димитър Бербатов най-вероятно ще остане в Монако. Това заяви вицепрезидентът на "монегаските" Вадим Василев след последните две срещи на тима, в които българинът се представи на много високо ниво. Бербатов вкара гол на Арсенал в Шампионската лига (3:1) и освежи играта след влизането си като резерва в дербито с ПСЖ от шампионата на Франция (0:0).
 
"Искаме той да остане и вече водим преговори за това. Разговарят с агента му Емил Данчев, но за преговорите е нужно време", заяви Василев пред Le Parisien.
 
34-годишният Бербатов подписа с Монако през януари 2014 година след осем години в Англия с тимовете на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИРАКЛИ

    2 0 Отговор
    На фона на престъпните български политици заслужаващи РАЗТРЕЛ!
    Това момче ни радва и запазва малкото съмочувствие в душите ни,че сме БЪЛГАРИ!.........и още ни има!

    Коментиран от #2

  • 2 Владислав Димитров

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ИРАКЛИ":

    Много точно казано