Last news in Fakti

3 Март, 2015 16:09 883 0

Хасково измъкна равенството срещу Левски

  • левски-
  • хасково-
  • купа на българия

Сините продължават към 1/2-финалите за купата на България

Хасково измъкна равенството срещу Левски - 1
Снимка: БТА

Хасково и Левски направиха равенство от 1:1 във втори ¼-финален мач от турнира за купата на България.

След този резултат „сините“ си осигуриха място на ½-финалите в турнира, след като спечелиха домакинството си в София с 3:0. За срещата в Хасково треньорът  Стойчо Стоев реши да разчита на повече резерви и юноши.

Срещата започна равностойно и двата отбора по-скоро се надлъгваха в центъра.  Домакините достигнаха до добро положение в 32-та минута, когато шут на Узунов от 20 метра  затрудни вратаря Илиев. „Сините“ отвърнаха с добър удар на Абди, минал над вратата.  В 42-та минута Адби с глава отклони центриране на Минев  към Гикиевич, който отбеляза за 0:1 в полза на Левски. При гола имаше сериозни съмнения за засада.

Левски започна по-добре второто полувреме, като вратарят Банков трябваше да спасява силен шут на Нинуи, а в 56-та минута отрази точен шут от фаул на Абди. В 57-та минута Гикиевич отбеляза втори гол за Левски, който беше отменен заради засада. Хасково отвърна със силен удар на Долапчиев, който бе спасен от Илиев.  Все пак домакините изравниха в 81-та минута след страхотен шут от далеч на Маламов от далеч за 1:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА