Last news in Fakti

3 Март, 2015 16:27 2 297 4

Вандали потрошиха клубния автобус на Левски

  • левски-
  • вандали-
  • автобус

С камъни са строшени предното и страничното стъкла на превозното средство

Вандали потрошиха клубния автобус на Левски - 1
Снимка: levski.bg

Вандали изпотрошиха автобуса на Левски преди мача на „сините“ срещу Хасково от ¼-финалите за турнира на купата на България.

С камъни са били изпочупени предното и страничното стъкло на клубния автобус, който е бил паркиран пред местен хотел, в който са били отседнали футболистите на отбора. Инцидентът се е случил един час след полунощ.

Заради пораженията над превозното средство, „сините“  се придвижиха към стадиона в Хасково със стария си автобус, който по спешност бе докаран от София. По пътя си за мача отбора беше ескортиран от полиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 2 Отговор
    Що така?
  • 2 Хачо

    3 0 Отговор
    Щото футболните "фенове" са пропаднали които избиват неудачите си в живота с такива престъмни деяния около стадионите.Аман от простаци и пропаднали лумпени.Докога , ще ги търпим?Полицията трябва да вземе сериозни мерки а правителството трябва да промени бързо законите и да ги окошари тези!
  • 3 керчев

    0 0 Отговор
    Никакъв проблем! Автобусът е достатъчно добре застрахован!
  • 4 cross

    0 0 Отговор
    може и да са били спукани и няма как да получат застраховката... А сега - счупени от вандали... и готово, прав си керчев