Last news in Fakti

3 Март, 2015 17:05 1 197 3

Тодор Батков: БФС да се премести в Разград

  • тодор батков-
  • бфс-
  • разград

Президентът на Левски се надява отборът му да спечели купата

Тодор Батков: БФС да се премести в Разград - 1
Снимка: БТА

Президентът на Левски Тодор Батков изрази задоволството си от класирането на „сините“ за полуфиналите в турнира за купата на България.  Той си позволи да атакува и ръководството на Лудогорец, намеквайки, че то влияе на решенията, вземани от БФС.

„Надявам се, че ще бъдем фактор до края на сезона.  Пожелавам късмет на Хасково и Емил Велев. Той си е левскар.  Хубаво е да има подобни мачове, най-малкото заради публиката на стадиона и зрителите пред екраните. От 5 години не сме взимали трофей и трябва да спечелим купата. Ако има феърплей ще я спечелим.

Всички бяхме изненадани от смешното решение на БФС вчера.  Какво щеше да стане ако наш футболист беше на мястото на Моци, а нашата публика на мястото на тази на Литекс?  Ако искат да прехвърлят управлението на българския футбол в Разград, да вземат да го направят. Явно там се взимат решенията.

Явно първенството не е толкова слабо и разликите не са големи.  Мисля, че Левски ще влезе в първата  шестица.  Продажбата на акциите върви добре. Имаме разговори с инвеститори, но е нужно време.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мопи

    2 1 Отговор
    Епа ше се премести, там поне знаят и футбол да играят и бизнес да правят. А твоята физиономия какво може ?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай ТОЗИ

    1 0 Отговор
    Тодоре Лудогорец стадион строи,ха иЛевски да строи-ще загубите и полученото на готово.