Last news in Fakti

3 Март, 2015 18:09 1 016 1

Стойчо Стоев: Срещу Лудогорец ще играем атакуващо

  • стойчо стоев-
  • лудогорец-
  • левски

Треньорът на Левски няма очаквания за съперника на сините в следващата фаза на турнира за купата на България

Стойчо Стоев: Срещу Лудогорец ще играем атакуващо - 1
Снимка: БТА

Tреньорът на Левски Стойчо Стоев беше доволен от класирането на отбора за ½-финалите в турнира за купата на България.

Въпреки това той отправи някои критики към своите футболисти, които според него в един момент са играли твърде лежерно в някои моменти, което им коства и равенството в гостуването срещу Хасково.

„За нас това беше по-скоро протоколен мач, като се има в предвид резултата от първия мач. Дадох шанс за игра на други състезатели, включих и юноши. След 60-та минута общо взето спряхме да играем. Най-важното беше да видя в действие футболисти, които не играят толкова често. Те се стараха, но и допуснаха някои слабости. Няма значение с кого ще играем на полуфиналите. Който и да е, ще се опитаме да го победим и да стигнем до финала.

Мачът с Лудогорец ще бъде коренно различен от днешния. В никакъв случай няма да играем защитно, ще се опитваме да атакуваме. Винаги могат да се измъкнат някакви точки.  Този мач едва ли ще има особено значение за мен. Бил съм треньор на Лудогорец, но сега работя за Левски.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.