Last news in Fakti

5 Март, 2015 17:14 1 218 0

Ал Хеймън саботира подготовката на Пакиао

  • мани пакиао-
  • фреди роуч-
  • ал хеймън-
  • флойд мейуедър-
  • бокс

Треньорът на филипинеца обвини адвоката на Мейуедър в подмолни действия

Ал Хеймън саботира подготовката на Пакиао - 1
Снимка: БТА/ АР

По-малко от два месеца остават до един от най-очакваните боксови двубои на всички времена, този между Мани Пакиао и Флойд Мейуедър, а напрежението между двамата съперници продължава да се покачва.

Треньорът на 36-годишния филипинец Фреди Роуч открито обвини адвоката и съветник на Мейуедър Ал Хеймън, че плаща на спаринг партньори, за да стоят настрана от „Pacman” и по този начин  руши подготовката му. Роуч сподели, че до момента от щаба на Пакиао са били набелязали няколко боксьори със стил, сходен до този на Мейуедър, който е  непобеден до момента в кариерата си, но всички са отказали защото Хеймън им е предложил по-голяма сума пари, за да „останат вкъщи“.

„Аз наемам спаринг партньори, а хората на Ал Хеймън им звънят и им предлагат пари, за да се откажат. Но не съм притеснен за тези хора.“ – заяви Роуч пред ABS-CBN News.

В момента Мани Пакиао и Флойд Мейуедър се подготвят усилено за най-скъпоплатения двубой в историята на бокса, който ще се проведе на 2-ри май в MGM Grand Hotel & Casino, Лас Вегас.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА