Last news in Fakti

5 Март, 2015 18:02 768 0

Джони Евънс отрече да е плюл по Сисе

  • манчестър юнайтед-
  • джони евънс-
  • папис сисе-
  • нюкясъл-
  • хонас гутиерес

Защитникът на Манчестър Юнайтед е шокиран от обвиненията към него

Джони Евънс отрече да е плюл по Сисе - 1
Снимка: БТА/ АР

Защитникът на „червените дяволи“ Джони Евънс категорично отрече да е наплюл играчът на Нюкясъл Папис Сисе във вчерашния двубой от 28-ия кръг на Английската висша лига, спечелен от Манчестър със 1:0. В коментар на ситуацията Евънс заяви, че такива прояви не са присъщи за характера му и е шокиран от видеозаписите на грозния инцидент като подчерта, че не е извършвал нищо подобно.

Двамата състезатели се спречкаха през първото полувреме, разменяйки си реплики и на камерите изглеждаше сякаш са се наплюли взаимно, но съдията на срещата Антъни Тейлър не видя и подмина ситуацията. Мениджърите на двата отбора също останаха настрани, твърдейки единствено, че не са видели какво се е случило.

Освен със спречкването между Джони Евънс и Папис Сисе мачът  на „Сейнт Джеймсис Парк“ ще се запомни и със щастливото завръщането на играча на „свраките“ Хонас Гутиерес, отсъствал от терените почти година заради рак на тестисите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА