Last news in Fakti

6 Март, 2015 17:57 2 569 0

След катастрофата Алонсо не си спомнял 20 години от живота си

  • фернандо алонсо-
  • катастрофа-
  • 20 години

Когато се свестил той си мислел, че е на 13 години и кара картинг

След катастрофата Алонсо не си спомнял 20 години от живота си - 1
Снимка: БТА/AP

Двукратният световен шампион от „Формула 1“ Фернандо Алонсо имал интересно преживяване след тежката катастрофа, която претърпя по време на тестовете в Барселона, съобщи испанското издание “El Pais”.

По време на тестовете пилотът на „ McLaren “ се вряза в страничната стена на един от завоите. Той се размина само с мозъчно сътресение и   бързо бе откаран в болница, където са му били направени допълнителни изследвания.

Когато се свестил отначало обаче, Алонсо си мислел, че годината е 1995 и той е все още на 13 години.  Когато го попитали кой е, той отвърнал: „Аз съм Фернандо. Карам картинг и мечтая да бъда състезател във Формула 1.“ Първоначално състезателят не успял да си спомни как е дебютирал с „Minardi“ през 2001 г. Също така той не си е спомнял и как е спечелил първите си две световни титли с „Renault „ през 2005 и 2006 г.

Все пак  Алонсо успял да се възстанови напълно. Все още обаче не е ясно дали той ще може да участва на първото състезание от новия сезон на Формула 1 – Гран при на Австралия. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА