6 Март, 2015 21:04 1 463 0

От Арсенал готови да извадят луди пари за Алваро Мората

  • алваро мората-
  • ювентус-
  • арсенал

Сумата по трансфера на нападателя на Ювентус може да достигне 60 млн. паунда

От Арсенал готови да извадят луди пари за Алваро Мората - 1
Снимка: БТА/AP

Ръководството на Арсенал си е поставило като основна цел през летния трансферен прозорец привличането на испанския нападател Алваро Мората, съобщи британското издание „Метро“.

Мениджърът на „артилеристите“ Арсен Венгер вече е получил зелена светлина да наддава за футболиста на Ювентус, като е възможно неговата цена да достигне 60 млн. паунда. Това е и сумата, която „бианконерите“ искат да получат за своя футболист.

Мората пристигна в Ювентус през лятото на миналата година. Той бе привлечен от Реал Мадрид за сумата от 20 млн. евро. До този момент той прави силен сезон с новия си отбор и вече има реализирани 6 гола и 5 асистенции.  В договора по трансфера му има клауза, според която „кралският клуб“ може да си го върне обратно през следващите две години, ако заплати трансферната сума от 30 млн. евро.


От Ювентус се надяват с парите от трансфера на нападателя да успеят да запазят своята голяма звезда Пол Погба и да стегнат добра селекция за атака на титлата в Шампионската лига. Сериозен интерес към Алваро Мората проявява и отборът на Ливърпул. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА