Last news in Fakti

8 Март, 2015 17:57 937 0

Рома с нова издънка в Калчото

  • рома-
  • киево-
  • равенство

Римските вълци не успяха да победят като гости Киево

Рома с нова издънка в Калчото - 1
Снимка: БТА/АР
Кандидат-шампионът на Италия от началото на сезона - Рома продължава да доказва и на практика, че е доста далеч от предварително заявяваните високи амбиции, след като в среща от програмата на 26-ия кръг на Серия „А" тимът не успя да надделее над 16-ия в класирането - Киево.
 
Двубоят завърши така, както и започна - при резултат 0:0, като дори в определени моменти от сблъсъка скромните домакини бяха тези, които можеха да съжаляват повече за едната точка, с която се оттеглят днес. Добри ситуации за гол не липсваха и пред нападателите на римляните, но топката така и не влизаше в мрежата на съперника.
 
Така или иначе Рома остава с едва един успех в последните си 9 срещи от Серия „А", като втората позиция във временното класиране и 8-те точки разлика от лидера Ювентус едва ли радват особено много феновете на столичани.
 
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА