25 Март, 2015 16:30 1 157 3

Стойчо Младенов: ЦСКА стана неудобен за някои мощни кръгове

  • цска-
  • стойчо младенов-
  • манджуков-
  • александър томов-
  • неудобен-
  • мощни кръгове

Манджуков се превърна в обикновен лихвар, заяви Стойчо Младенов

Стойчо Младенов: ЦСКА стана неудобен за някои мощни кръгове - 1
Снимка: БТА

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че ЦСКА е станал неудобен за някои мощни кръгове в българския футбол и затова се е провела „мащабна кампания за дестабилизирането му“.

Той обвини Инджов и Манджуков за състоянието на „червените“ и сподели, че Александър Томов е извадил ЦСКА от „гроба“.

Днес бизнесмените, които бяха сочени като сигурни нови мажоритарни собственици на ЦСКА, се отказаха напълно от придобиването на клуба.

„Скъпи армейци, позволявам си да се обърна към вас за втори път в последните дни. С огромно съжаление трябва да отчета, че истината за нашия любим ЦСКА лъсна. По-скоро отколкото очаквах. От един месец в клуба ни се водеше мащабна кампания за дестабилизирането му. Това показват резултатите на отбора и действията на акционерите. Футболистите са същите, но не могат повече да побеждават. Защо? Станахме много неудобни и опасни за някои мощни кръгове из българския футбол, които взеха мерки“, написа Стойчо Младенов на официалния си сайт.

„Атаката против ЦСКА започна още на коледното ни парти. Тогава г-н Петър Манджуков няколко пъти в изказванията си цитира Лудогорец. Напротив всички знаете по какъв начин нашият клуб е мачкан. Много е хубав проектът в Разград, но се прави с много пари и на чисто. Може би защото някои властни хора само парадираха с „червено сърце“. В ЦСКА всички знаят какво заварихме през 2013 година. Бяхме в гроба, станахме и се борихме за титлата. Александър Томов и аз! Съжалявам, ако на някой това не му е приятно. Това е истината. Бързо станахме неудобни и ни атакуваха отвсякъде. Не очакваха, че през 2014 година ще съберем повече точки от Лудогорец въпреки всички проблеми“, се казва още в изявлението на бившия треньор на „армейците“.

„Признавам - не очаквахме, че ще има приятелски огън. Г-н Манджуков хубаво разпитва как се работи в Разград, но не приложи нищо от този прословут модел на „Българска армия“. Напротив – превърна се в обикновен лихвар! Нека не говори за обич към ЦСКА! Тя не струва 7 процента. Заедно с г-н Инджов са преуспели бизнесмени, но ЦСКА не е само бизнес, а кауза и любов за милиони. Бих попитал господата Инджов и Манджуков – защо дадохте пресконференция миналата седмица? Какво казахте на нея освен безумния ултиматум в условия на незапомнена криза? Как помогнахте за преодоляването й? Съжалявам – след чутото нямах избор освен да напусна! Ще припомня на цяла България, че Александър Томов влезе в гроба и извади оттам ЦСКА. Нека да сме честни“, написа Младенов.

„Вярвам, че и сега ще го направи въпреки вас. За всички стана ясно, че одитът в ЦСКА е правен отдавна, а целта е била седмица преди лицензирането да се случи всичко това. Ще си позволя да стана един от „болните мозъци“. В ЦСКА станаха странни неща през последните месеци. Да, има промяна в отношението на акционерите. Толкова много мразят Томов, мен и ЦСКА, че искат да ни видят във „В“ група, за да не им пречим. Не се сърдя на г-н Инджов, че не ме познава. Познават ме милиони – и свои, и чужди. Надявам се да спази обещанието си дадено пред видния журналист Иван Гарелов и повторено многократно в студиото – че заедно с г-н Манджуков няма да си искат дадените кредити на ЦСКА“, завърши Стойчо Младенов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BENZ

    2 0 Отговор
    aide revlioto pak shte vie
  • 2 Dani

    0 0 Отговор
    Troicho ha sega kaji zashto si ni ti?
  • 3 любител

    0 0 Отговор
    Тоя е същата Кобра, само дето не каза, че продължава напред.