27 Март, 2015 16:40 1 113 0

Берба гостува на Европейската комисия

  • димитър бербатов-
  • европейската комисия-
  • кристалина георгиева

Футболистът получи поканата от Кристалина Георгиева

Берба гостува на Европейската комисия - 1
Снимки: europa.eu

Българският нападател на Монако Димитър Бербатов посети централната сграда на Европейската комисия "Берлемон" по покана на заместник-председателя Кристалина Георгиева.

Нападателят, заедно със своя агент дискутираха с нея възможностите да се насърчи масовият и професионалният спорт в България. Бербо и Емил Данчев споделиха плановете си за изграждане на детска футболна академия "Димитър Бербатов" в София , която да възпита следващото поколение спортисти на България.

Заместник-председателят от своя страна поздрави спортиста за успехите на настоящия му футболен клуб "Монако", който се класира за четвъртфинала на Шампионската лига и заяви, че е готова да помогне с каквото може за каузата.

Нападателят и неговият агент очакват бъдещата академия да привлече нови почитатели на футбола и така най-малкото да насърчи ежедневната физическа активност сред младежите и техните родители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА