Last news in Fakti

27 Март, 2015 17:15 1 510 0

Скъпи билети и слаб интерес за мача с Италия

  • българия-
  • италия-
  • билети

Очакват се едва 5000-6000 души на стадиона в събота вечер

Скъпи билети и слаб интерес за мача с Италия - 1
Снимка: БТА/ АР

Българският футболен съюз информира привържениците на футбола, че от 11 март, билетите за европейската квалификация България - Италия ще се продават в системата на "Ивентим" на www.eventim.bg. На касите на стадион "Васил Левски" билетите пък зациркулираха от този понеделник.

Различните начина да се снабдиш с ценните хартийки обаче явно не ги прави нито по евтини, нито толкова привлекателни за родните фенове на футбола.

Националният стадион се пукаше по шевовете за мачовете на Лудогорец от Шампионската лига, а когато стане дума за националния, тенденцията сред посетителите е силно деградираща.

И нито звездите на "адзурите", нито новият ни селекционер Ивайло Петев могат да върнат привържениците на стадиона, заедно с вярата на хората в "трикольорите".

Билетите са с цени както следва:

Сектор "А" - 50 лв.

Сектор "В" - 30 лв.

Сектори "Б" и "Г" - 10 лв

Това си е солено и респективно до тази сутрин са продадени едва 5 хил. билета.

В същото време стана аясно и, че само 130 фена ще подкрепят "адзурите", което също показва ниския интерес към срещата.

Припомняме Ви, чв в предния мач срещу италианците имаше много проблеми по трибуните, сега обаче са взети още по-сериозни мерки за да няма ексцесии.

"Бих казал, че сме взели необходимите марки, за да има достатъчно охрана. Дали е повече - не мога да преценя. По-скоро да", заяви мач мениджърът Андрей Мединцев, цитиран от ТВ7.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА