27 Март, 2015 18:23 849 0

Ракетата си спестява участие на China Open

  • рони о'съливан-
  • ракетата-
  • китай

Здравословни проблеми мъчели звездата

Феноменалният Рони О'Съливан за пореден път доказа, че е много своенравен и реши ли нещо, трудно може да му бъде промнено мнението. 

Ракетата няма да запишв участие в Откритото първенство на Китай по снукър. Това е трети пореден път, в който Рони си спести участието в турнира.

Този път световният номер 3 изтъква като причина здравословни проблеми. 39-годишният англичанин, който е печелил ранкинг изданието два пъти, трябваше да се изправи срещу Робин Хъл или Бингтао Ян в откриващия си мач в Пекин на 31 март. Сега формалният победителят в този двубой ще има почивка в първия кръг.

Откритото първенство на Китай ще се проведе между 30 март и 5 април, а явно следващият турнир в програмата на О'Съливан ще бъде световното първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА