Last news in Fakti

27 Март, 2015 18:51 1 030 2

Тръст "Синя България" гони Батков

  • левски-
  • батков

Левски се намирал пред фалит

Тръст "Синя България" гони Батков - 1
Снимка: БТА

Собственикът на Левски Тодор Батков ще бъде отлъчен от тръст "Синя България". Това обяви председателят на тръста Васил Колев на днешната си пресконференция. Адвокатът ще бъде първият отлъчен от "синята" организация.

Освен това, се планира започването на кампания, наречена „Левски не е негов“.

„Тръстът има Управителен съвет в понеделник и ще започнем кампания 'Левски не е негов'. Ще предложа Тодор Батков да бъде изключен от тръста. Това е първият и вероятно единствен изключен. Той не работи за целите на тръста. Така чувствам. Ако преценим, след консултация с юристи, че трябва да бъде изключен, ще го изключим“, заяви Колев.

„Думата война е неправилна. Няма война с Батков. Ако Батков ни бе дал акциите, ние имаме стратегия. Аз като привърженик на Левски, не мога да искам отборът да играе във В група. Това е перверзия. Да, ще паднат някакви дългове, но след това нещата ще са същите. Проблемът на Левски не е персоната Батков, а моделът на управление Батков. Имаме ли гаранция, че няма да дойде по-лош от него? Какво стана в ЦСКА? Проблемът е, че Левски има третия най-голям бюджет, но е на 7-о място“, говори разпалено Колев.

"Левски върви към фалит", добави председателят на тръста.

"Това дружество върви към фалит. Попитах Тодор Батков за визията на Левски, той ми отговори доста общо. Конкретиката беше, че няма сили да се справи с финансирането, което отговаря на неговия дял. Той не го каза така, но почувствах, че общо взето ни каза "аз няма да давам пари, оправяйте се.

Ние представляваме една част от левскарите, но и други левскари виждат в нас някаква надежда. Много нерви, главоболия, физически и психически страдания ни костваше нашата работа", поясни Колев, който разкри, че след последните разговори между него и Батков, адвокатът му е предложил следните три неща: 1. Тръст "Синя България" и Левски да направят ООД за маркетинг. 2. Тръста да направи цялата кампания "Левски е твой". 3. Батков да прехвърли 15 % от акциите на Тръста. След това Колев продължи: "Не трупаме имидж, а се опитваме да спасим любимия клуб. За разлика от много други спасители, го правим без пари. Не сме взели една стотинка" завърши Колев изказването си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BENZ

    0 0 Отговор
    interesno kak shte go izgoniat ot neshto negovo
  • 2 цска е номер 1

    0 0 Отговор
    батков не се поддавай на наркоманите до края на сезона после с гонзо ще сте в първата 6-ца на б-група