Last news in Fakti

28 Март, 2015 04:00 968 0

Исландия няма да се затрудни срещу Казахстан

  • исландия-
  • казахстан-
  • европейското

Северняците ще се опитат да запазят второто си място в групата

Исландия няма да се затрудни срещу Казахстан - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Исландия се намира във възходяща форма и е пределно мотивиран да се класират за голям форум. След като "северняците" бяха на път да елиминират Хърватия в баражите за Мондиала през 2014, сега те гонят класиране за европейското. Това минава през задължителен успех при гостуването на тима на Казахстан в мач от Група "А" на квалификациите.

Домакините са изгубили всякакви шансове за класиране дори за бараж, след като имат само 1 точка от 4 мача и тя дойде срещу другия аутсайдер в групата Латвия.

Гостите от своя страна демонстрират атакуващ футбол и единственото им поражение дотук бе при гостуването им на лидера в групата Чехия, които досега не е губил точки. Ние от екипа на Факти.бг смятаме, че това е идеален шанс за Исландия да затвърди второто си място в класирането с един убедителен успех.

Прогноза: Победа на нула за Исландия при ставки 2.20-2.40 в различните букита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА