Last news in Fakti

28 Март, 2015 09:50 838 2

Ивайло Петев: Дано да отбележим още първото си положение

  • ивайло петев-
  • италия-
  • българия

Според националния селекционер България може да се представи силно срещу Италия

Ивайло Петев: Дано да отбележим още първото си положение - 1
Снимка: БТА

Селекционерът на националния отбор по футбол на България Ивайло Петев заяви, че очаква неговият тим да се представи силно в днешния мач срещу Италия от квалификациите за Европейското първенство по футбол през 2016 г.

На пресконференцията преди мача Петев отхвърли идеята, че италианците могат да бъдат затруднени от контузиите, които засегнаха техния състав. Все пак той смята, че българският отбор има шансове за силно представяне.

„Никой не е застрахован от контузии. Италия има добър разширен състав и това едва ли ще е затруднение за тях. Нямам колебания относно нашия състав. Утре на разбора ще обявя кой ще е новият капитан на отбора.

Аз съм сигурен, че ще изглеждаме добре в мача. Трябва да търсим нашата игра в хода на срещата. Надявам се, че ще се представим добре. Надявам се да имаме голови ситуации и да отбележим още в първата от тях. Важното е да играем добре и да създаваме положения. Италия е един много добър и организиран отбор. Важно е обаче ние как ще изглеждаме.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кръгом и напред

    0 0 Отговор
    Дано,ама нада ли.

    Коментиран от #2

  • 2 фен

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "кръгом и напред":

    Взе ми думите от устата-щом божинов е в отбора на дали-тоя опропасти България