Last news in Fakti

28 Март, 2015 07:00 938 0

Върнете ни на стадиона!

  • българия-
  • италия-
  • квалификация-
  • фенове-
  • стадион-
  • празен

Само сърцата игра и воля за промяна могат да върнат феновете на стадиона

Върнете ни на стадиона! - 1
Снимка: БТА

Акции, лиценз, спасение. С тези думи може да бъде обрисувано случващото се през последните няколко седмици в българския футбол. Столичните Левски и ЦСКА се опитват да оцелеят, феновете са в неведение, бъдещето е неясно.

И някак между другото в София дойде 4-кратният световен шампион Италия, който тази вечер ще изиграе европейска квалификация с националния отбор на България.

Вместо приповдигнато настроение и отпимизъм, обаче, апатия е налегнала родния запалянко. Причината е, че в последните си три мача националите ни записаха две загуби – от Хърватия и Норвегия, и равенство срещу Малта у дома. Последното доведе и до смяна на селекционера.

Резултатът е повече от красноречив – прогнози за полупразен стадион срещу Италия.

С играта си (или липсата на такава) българските футболисти изгониха феновете от стадиона. За да го спечелят отново на своя страна, днес те трябва да покажат характер и воля за промяна.

Официалният дебют на Ивайло Петев ще даде отговор на много въпроси, основният от които е дали всичко ще си продължи по старому или ще видим светлина в тунела.

България на практика загуби шансовете си за Евро 2016 след равенството с Малта през месец ноември, но тази вечер  (в ролята на аутсайдер) има прекрасната възможност да блесне срещу един от най-класните отбори в света.

Това е единственият начин родният запалянко да бъде върнат отново да трибуните и с цяло гърло да подкрепя представителния тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА