Last news in Fakti

29 Март, 2015 12:03 1 019 0

Иван Вуцов: Феновете на Левски се наиграха

  • иван вуцов-
  • фенове-
  • левски

Според него клубът трябва да се управлява от хора с пари

Иван Вуцов: Феновете на Левски се наиграха - 1
Снимка: БТА/AP

Легендата на Левски и на българския футбол Иван Вуцов заяви, че хората от тръст „Синя България“ са се надценили с искането да им бъдат прехвърлени всички акции на „синия“ клуб.

Пред „Меридиан мач“ той заяви, че е очаквал в един момент феновете да се оттеглят от властта на клуба.

„Феновете се наиграха. Очаквах да се оттеглят от властта, защото според мен не е редно да са там. Те са на добрия стар принцип „Другари, дайте да дадем“. Когато обаче трябва да се извадят пари, те гледат в пода. Не мога да разбера защо им трябваше да са в УС. Работата на привържениците е да са на стадиона и да подкрепят отбора, а не да управляват и да поставят ултиматуми. За да получи Левски лиценз пак Батков ще трябва да извади пари.

Клубът трябва да се управлява от хора с пари. Те могат да са в Управителния съвет, но не, за да дрънкат, а за да помагат."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА