Last news in Fakti

29 Март, 2015 13:07 681 0

Хендерсън желае да остане в Ливърпул

  • ливърпул-
  • джордън хендерсън-
  • анфийлд-
  • стивън джерард

Халфът е готов да подпише нов договор с „мърсисайдци“

Хендерсън желае да остане в Ливърпул - 1
Снимка: БТА/ АР

Полузащитникът Джордън Хендерсън изяви желанието си да остане в настоящия си клуб Ливърпул. Английският национал, който често е спряган за новия заместник на легендата Стивън Джерард, е един от най-ключовите играчи на „червените“ в последните два сезона за тима от града на „Бийтълс“.

24-годишният футболист е в гръбнака на халфовата линия на отбора от „Анфийлд“. В интервю за Sky Sports той заяви, че „обича да играе за Ливърпул и би останал там много години занапред“.

„В Ливърпул имаме фантастични играчи, които са наистина качествени футболисти. Ние сме млад отбор с огромен потенциал за развитие и по-голямата част от нас са шампионски настроени с амбиции за титли и трофеи. Наистина вярваме, че можем да го постигнем.“ – добави още Хендерсън.

Относто въпроса за договора му с Ливърпул, играчът повтори, че би останал при „мърсисайдци“ с голямо желание, но оставя политиката за своя агент.

„Всеки вдига голям шум около договора ми, но аз просто оставям тези неща да бъдат свършени от клуба и агента ми, когато се оправят, оправят. Моята цел е да давам всичко от себе си в Ливърпул и в националния отбор на Англия“ – заключи играчът на „червените“.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА