Last news in Fakti

29 Март, 2015 20:36 3 031 5

Стоичков: Ван Гаал е боклук, Роналдо - арогантен

  • ван гаал-
  • стоичков-
  • боклук-
  • меси-
  • роналдо

Легендата митологизира Меси

Стоичков: Ван Гаал е боклук, Роналдо - арогантен - 1
Снимка: БТА

Легендата на българския футбол Христо Стоичков изригна по адрес на мениджъра на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал. Холандецът бе треньор на Камата в Барселона през 1997 г. В интервю за "Спорт" Ицо го нарече "боклук" и разказа за случка на "Камп Ноу" от онези времена. Кавгите с Ван Гаал доведоха Стоичков до раздяла с каталунците и през пролетта на 1998 г. той се завърна в ЦСКА.

"Аз не изпитвам уважение към Ван Гаал. Той е боклук. Ще ви разкажа следната история. Един ден, докато бях контузен, бях с моята съпруга на "Камп Ноу", за да гледаме мач на Барселона. Той отиде при нея и я попита как е било възможно да се омъжи за човек като мен. Тя му отвърна, че съм спечелил "Златната топка" и разговорът им приключи. Разбира се, че се разделих с Барса заради Ван Гаал", каза голмайсторът на САЩ'94.

Христо отново говори и за сравненията между двете най-големи звезди в световния футбол в момента - Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Бившият футболист на Барселона за пореден път заяви, че Меси е по-добър от неговия колега Роналдо (Реал Мадрид).

"Меси е един мит, докато Роналдо трябва да показва повече. Признавам, че е трудно да имаш тяло като неговото. Кристиано не може да бъде сравняван с Лаудруп, Ромарио или други играчи от този ранг. Не казвам, че Меси е Бог, но Роналдо не е ставал най-добър играч на световно първенство. Когато това стане факт, пак ще говорим. В момента не може да има сравнения.

Роналдо мисли само за себе си. Той е изключително арогантен", коментира той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    0 2 Отговор
    Ickoo icko , moeto mom4e , jenati se e ojenila za teb za6toto si spe4elil "Златната топка" no ti pak si ostava6 bokluk priqtely .. :) Bokluk s kusmet,, ako nqm6e talant 6te6e da pase6 ovcete na nqkoq polqna krai Vitosha
  • 2 UUJJ

    1 0 Отговор
    Не те знам кой си - този дето коментира. Но преди да кажеш нещо за другите виж себе си. Ти какво си направил, познава ли те някой, кой си? Докато Ицо го знае цял свят. Трябва да се гордеем с хора като него - успели хора, а не да ги плюем. Докато сме с такова мислене българите - напредък няма да имаме. Жалко!

    Коментиран от #5

  • 3 Shmeker

    2 0 Отговор
    Абе Ицо може да ги нарича както си иска. Ван Гаал, макар да мисля, че е добър специалист, наистина го изгони. И то го изгони за да настани своите си аяксовци. Просто не се вписваше. Философията на Ван Гаал е друга.

    Колкото до Роналдо - да арогантен е, Ицо поне знаеше кога да спре и кога да се труди усърдно.
  • 4 Факира

    0 0 Отговор
    Ван Гаал не знае че тази държава изгуби курса си още 44г, когато простаците влязоха в парламента ! От тогава българските жени се женят за цигани, за дебели шкембета, и всякаква друга измет.
    А "Ицето" олицетворява най-успешният продукт на комунизма - ром, който в повечето случай служи вярно на ДС, и в замяна получава Лада и апартамент.
  • 5 Gost

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "UUJJ":

    Ei , 6te si komentiram kakvoto si poiskam qsno li ti e ve ! Postignal sum dostatu4no i sum tolkova izvesten kolkoto iskam ! Plyq go za6to e gamen,, prostak !!!