Last news in Fakti

30 Март, 2015 12:34 1 003 2

Надежди за нов собственик на ЦСКА

  • александър томов-
  • собственик-
  • цска

Александър Томов преговаря с известен бизнесмен

Надежди за нов собственик на ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Главният акционер на ЦСКА Александър Томов е изразил надежда, че още днес клубът може да има нов собственик.

Според „24 часа“ Томов води преговори с голям български бизнесмен, чието име не се споменава. Те са на финалната права, а той е изявил готовност да помогне на ЦСКА. Новият шеф ще върне половин милион лева на Петър Манджуков и Юлиан Иджов. Срещу тази сума са ипотекирани акциите на "Лира Инвестмънт" по време на кризата около плащането на Александру Пакурар. Щом те се върнат при Томов, той веднага ще ги прехвърли на новия собственик.

24 са делата срещу клуба, от които може да се появят нови задължения. Само по две от тях обаче има материални интереси. Това са тези на Тенгариня и Нилсон Антонио, като съдът ще заседава на 13 май. Другото дело е Юнес Бенжелюн. В момента текат преговори за извънсъдебно споразумение. Претенциите му са за половин милион лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zlati zlatistia

    1 0 Отговор
    mai biznes mena e Bat Sali
  • 2 BENZ

    0 0 Отговор
    aha turchin ili rom shte e