30 Март, 2015 19:00 1 128 0

Тото Волф: Ferrari съкратиха разликата изненадващо бързо

  • тото волф-
  • ferrari-
  • mercedes-
  • формула 1

Спортният директор на Mercedes заяви, че загубата в Малайзия „алармира за събуждане“ в отбора

Тото Волф: Ferrari съкратиха разликата изненадващо бързо - 1
Снимка: Twitter, Mercedes AMG F1

Победата на Ferrari във вчерашното Гран При на Малайзия от Формула 1 прекъсна серията от 8 поредни шампионатни победи на големия съперник – Mercedes AMG.  Спортният директор на Mercedes Тото Волф сподели  мнението си във връзка със случващите се събития, признавайки, че е очаквал разликата между двата тима да бъде стопена до минимум, но не е смятал, че това ще стане още след втория старт за сезона.

„Не очаквахме да скъсят дистанцията по между ни с толкова бързо темпо. В Мелбърн доминирахме тотално.“ – сподели Волф за autosport.com.

“Винаги сме били скептично настроени към факта, че сме в лидерска позиция и с убеждения да останем нащрек, пределно фокусирани да не бъдем изместени от другите, но ето че след само две седмици ни застигат, побеждавайки ни честно. Това трябва да е аларма, която да ни събуди, добре е, че се случва рано, 17 старта преди края на сезона. Трябва да усилим крачката си на развитие.“ – допълни силният човек в Mercedes.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА