31 Март, 2015 20:25 1 150 0

Мохамед Али ще вика за Пакиао срещу Мейуедър

  • мохамед али-
  • флойд мейуедър-
  • мани пакиао

Той се възхищава на боксьора като човек

Мохамед Али ще вика за Пакиао срещу Мейуедър - 1
Снимка: БТА/AP

Дъщерята на Мохамед Али заяви, че легендата на световния бокс ще подкрепя Мани Пакиао в мача му срещу Флойд Мейуедър, съобщи „Гардиън“.

Рашида Али признава, че нейният баща се възхищава на филипинската звезда не просто като спортист, ами и като на човек. Пред TMZ Sports тя заявява:

„При всички случаи баща ми ще е в отбора на Мани Пакиао. Той му е огромен фен. Той го харесва не само като велик боец, ами и заради нещата, които прави извън ринга. Харесва му това, че той е толкова ангажиран с благотворителност. „

Мачът между Пакиао и Мейуедър ще се проведе в Лас Вегас на 2-ри май тази година. Смята се, че той ще се превърне в най-печелившото спортно събитие в историята, сблъскващо двете най-големи звезди на бокса през последните години.

Мохамед Али няма да може да гледа срещата на живо, защото се бори със заболяването Паркинсон. Дъщеря му обаче е сигурна, че той ще гледа мача по телевизията.

„Със сигурност татко ще гледа мача. Тези неща го връщат обратно в годините, когато все още се състезаваше. Не мисля, че може да има някакво сравнение между Пакиао и Мейуедър.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА