Last news in Fakti

1 Април, 2015 00:19 725 0

Белгия измъкна победата от Израел

  • белгия-
  • израел-
  • квалификация

Белгийците играха над 20 минути с човек по-малко

Белгия измъкна победата от Израел - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Белгия спечели гостуването си на  Израел с 1:0 в мач от квалификационна група B за Евро 2016.

Мачът започна силно за белгийците и още в 3-та минута Витсел остана сам срещу вратаря, но пропусна. В 9-та минута удар на Компани бе избит, но при добавката Фелайни отбеляза за 0:1. В 11-та минута Де Бройне излезе сам срещу вратаря, но стреля в него. След това Азар и Фелайни не успяха да отбележат.

Второто полувреме започна силно за Израел. В 58-та минута Куртоа трябваше да спасява шут на Захави. Той повтори упражнението в 61-та минута. В 64-та минута белгийците останаха с човек по-малко след червен картон за Компани. До края на мача футболистите на Израел атакуваха, но Куртоа спаси шутове на Захави и Бибрас.

След тази победа Белгия оглавява класирането на група B  с актив от 11 точки, колкото има и втория Уелс, но белгийците са с по-добра голова разлика.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА