Last news in Fakti

1 Април, 2015 15:32 546 0

Хидинк не обръща внимание на критиките

  • холандия-
  • луис ван гал-
  • гуус хидинк-
  • турция-
  • испания-
  • евро 2016

Специалистът смени Луис ван Гал като селекционер на Холандия през август 2014

Хидинк не обръща внимание на критиките - 1
Снимка: БТА/ АР

Треньорът на националния отбор по футбол на Холандия Гуус Хидинк не пожела да влиза в спорове и пререкания с когото и да било, след множеството критики, които отборът отнесе след незадоволителния мач с Турция в Амстердам от европейските квалификации за Евро 2016, завършил с равенство 1:1.

„Нямам намерения да влизам в улични препирни с когото и да е. Това няма нищо общо с футболната тема. Искам да говоря само за футбол. Хайде да говорим за футбол!“. – отсече Хидинк в интервю пред Reuters.

Въпреки че вчера „лалетата“ победиха бившите световни и действащи европейски шампиони от Испания с 2:0 в контролна среща, а освен това го направиха по много категоричен начин, това не сне натрупаното върху Хидинк напрежение.

„Престанете да ме питате дали оставам на треньорската позиция. Тежестта не е свалена от раменете ми, та аз никога не съм я чувствал дори. Бяхме пределно мотивирани да спечелим.“ – сподели специалистът, говорейки за приятелския мач с „иберийците“.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА