1 Април, 2015 18:29 827 0

Давид Алаба аут до края на сезона

  • алаба-
  • байерн мюнхен-
  • контузия

Байерн Мюнхен остава без бека за близо 7 седмици

Давид Алаба аут до края на сезона - 1
Снимка: БТА/АР
Предварителните прогнози се потвърдиха: Байерн Мюнхен остава за дълго време без левия си бранител Давид Алаба. Както е известно, австриецът се контузи в мача между Австрия и Босна и Хелцеговина. Направените днес прегледи в Мюнхен установиха разкъсване на медиална колатерална връзка в лявото коляно.

На официалната страница на Байерн в интернет се споменава, че халф-бекът ще бъде извън терените около седем седмици. 22-годишният футболист ще носи гипс в продължение на 14 дни, след което ще му бъде поставена шина. Четири седмици след това се очаква той да започне леки тренировки. Все пак има надежди, че австриецът може да бъде готов за края на сезона.

"Разбира се, че изпитвам огромно разочарование и тъга. Но имам една голяма цел - искам да съм готов за края на сезона", каза Алаба, който няма късмет този сезон. През ноември миналата година талантливият футболист получи същата контузия, но на дясното коляно.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА