Last news in Fakti

1 Април, 2015 19:29 1 073 1

ЦСКА пропусна да обжалва важно дело

  • цска-
  • обжалване-
  • документ-
  • вучков-
  • градев

Случаят няма да бъде разглеждан, отсичат от Швейцария

ЦСКА пропусна да обжалва важно дело - 1
Снимка: БТА
Съдът в Лозана официално ни информира днес, че ЦСКА са изпуснали срока за обжалване на решенията на Международния спортен съд. При това положение решенията са окончателни и подлежат на незабавно изпълнение. Това сподели в своя Фейсбук профил адвокат Георги Градев.
 
Става въпрос за дълг към мениджъра Генади Вучков, който е в размер на 320 000 евро. Заради този дълг Вучков бе поискал Дисциплинарната комисия да накаже ЦСКА с отнемане на 12 точки от техния актив в „А“ група.
 
Сумата е заради посредническата му дейност по привличането на Илияс Кириякидис, Сержиньо, Михаил Венков и Тасио от Локомотив (Пловдив) в ЦСКА.
 
От ЦСКА на няколко пъти обявиха, че ще обжалват пред Международния спортен съд в Швейцария. Днес обаче от Лозана официално информираха, че българският клуб е изпуснал срока и КАС няма да разглежда делото. 
 
Ето и документа:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BENZ

    0 0 Отговор
    haha