Last news in Fakti

2 Април, 2015 06:00 1 125 0

Прогноза на деня: Стяуа - Петролул

  • стяуа-
  • прогноза на деня-
  • петролул

Мачът на фокус е от полуфиналите за Купата на Румъния

Прогноза на деня: Стяуа - Петролул - 1
Снимка: БТА/АР

Екипът на Факти.бг продължава да Ви представя най-интересните мачове от деня. Днес на фокус е срещата-реванш от полуфиналите за Купата на Румъния между Стяуа и Петролул. 

Първият мач между двата отбора завърши при резултата 1:1, като домакин бе тимът на Петролул. Двубоите между двата състава често завършват наравно. От общо 15-те срещи между тях хиксовете са 7, а победите за Стяуа са 8. Петролул нито веднъж не е успявал да победи именития си съперник. 

В румънското първенство Стяуа е на първото място, а Петролул е трети. Разликата между двата тима е 10 точки. Грандът от северната ни съседка е в серия от 3 поредни победи, докато Петролул има едва два успеха в последните си шест мача. 

Предвид статистиката в двубоите между двата тима и моментната форма на отборите, нашият екип предлага като прогноза победа за Стяуа. Коефициентите за знак "1" са около 1.75.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА