Last news in Fakti

1 Април, 2015 20:58 1 607 1

Нов инвеститор в ЦСКА, ако Томов се съгласи

  • цска-
  • инвеститор-
  • томов-
  • георгиев-
  • манджуков

Главният акционер трябва да подпише споразумение

Нов инвеститор в ЦСКА, ако Томов се съгласи - 1
Снимка: БТА
Нов инвеститор се очаква в ЦСКА в следващите часове. Новината съобщи Милко Георгиев, създателят на ЦСКА ТВ, както и представител на Манджукови и Инджови. Той гостува в Диема Спорт, където разкри някои подробности около случващото се в клуба в последните дни.
 
"Текат срещи между нас и господин Томов. Ние сме посредници между инвеститор, който стои отстрани и господин Томов, който до утре сутринта трябва да приеме условията, които му бяха поставени. Условията са Томов да подпише споразумение за прехвърляне на мажоритарния пакет акции и след това да бъде определен размерът на дълга на ЦСКА към Лира Инвестмънт", заяви Милко Георгиев. 
 
На въпрос, този инвеститор Манджуков или Инджов ли е: Георгиев каза: "Не съм казал подобно нещо. Има инвеститор, който реално стои зад идеята ЦСКА да бъде клуб, управляван и печеливш, а не да трупа постоянни задължения. До утре на обяд предполагаме и се надяваме, че господин Томов ще положи подпис под споразумение, което ще доведе нов инвеститор в ЦСКА."
 
"Инвеститорът сам ще изложи програмата си, но не е някакво ноухау, което да ви съсипе от изненада и не сте виждали. Това ще бъде структуриран дългосрочен бизнес план. Не си правете илюзии, че утре идва инвеститорът и ЦСКА се оказва с милионна селекция и започват да се харчат пари за щяло и нещяло.
 
Мисля, че Александър Томов вече е разбрал накъде отива управлението на ЦСКА. Естествено, има и втори вариант - утре той да излезе със своята програма за управление, да я представи на обществеността. Но поне на нас не ни я е представил. Нека изчакаме до утре господин Томов какво решение е взел. Надявам се, че утре ще имаме добра новина и ще бъдем щастливи всички."
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЕН

    2 0 Отговор
    ДО КОТА ЩЕ ГО ТЪРПИМ ТОЯ НАГЪЛ П...Л