Last news in Fakti

2 Април, 2015 11:41 890 0

Стърлинг: Не съм 20-годишен лакомник за пари

  • рахим стърлинг-
  • ливърпул-
  • манчестър сити-
  • арсенал

Звездата на Ливърпул отказа наскоро новата клубна оферта от 100,000 паунда седмично

Стърлинг: Не съм 20-годишен лакомник за пари - 1
Снимка: БТА/ АР

Младият талант на Ливърпул продължава да твърди, че не е онзи „наемник“, който играе за пари, а само преди няколко дни отказа да подпише нов договор с Ливърпул, в който му беше предложена умопомрачителната сума от 100,000 британски лири седмична заплата.

В интервю за BBC крилото на „мърсисайдци“ заяви, че не иска хората да го мислят за „20-годишен лакомник за пари“,а пък от друга страна действията му говорят именно обратното.

„Не всичко е пари, никога не е ставало въпрос за парите.Става въпрос за печелене на трофеи в кариерата ми. За това говоря. Не разгласявам колко коли ще карам или колко къщи имам, просто искам да бъда най-добрия.“ – продължи със силните думи Стърлинг.

Куриозът в ситуацията е, че спекулациите за неговото напускане на „Анфийлд“ идват именно поради финансови причини. Един от най-проспериращите играчи на Стария континент е спряган за летен трансфер в Манчестър Сити, както и Арсенал.

„ Кой не би искал да се види в спортен екип в някоя топла, слънчева държава.“ - сподели англичанинът на въпроса дали би играл в чуждо първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА