Last news in Fakti

18 Април, 2015 13:28 726 0

Манджуков: Само вчера погасихме 500,000 лв. задължения

  • цска-
  • ивайло манджуков-
  • стойчо младенов-
  • лиценз-
  • украинец-
  • бизнесмен-
  • плащания
Манджуков: Само вчера погасихме 500,000 лв. задължения - 1
Снимка: БТА

Един от акционерите в ЦСКА - Ивайло Манджуков даде интервю на стадион "Българска армия" тази сутрин, в което разкри доста важни факти, пряко касаещи бъдещето на отбора и неговия лиценз. Синът на Петър Манджуков, който критикува остро бившия старши-треньор на "армейците" Стойчо Младенов, открито заяви, че само в рамките на вчерашния ден са били платени около половин милион лева от задълженията на клуба.

"Вчера, в рамките на един работен ден, ние, клубът, сме извършили плащания в размер на половин милион лева по договори на разсрочване. В това число и към Чавдар (Етрополе) съгласно уговорката, която имах по телефона с господин Емил Димитров." - сподели Ивайло Манджуков пред журналисти днес. 

С тези си думи Манджуков изтъкна, че поетият от него ангажимент към клуба е "категорично" изпълненен. Бизнесменът коментира още и вчерашните провокативни реакции на Стойчо Младенов по адрес на баща му и заяви следното:

"Позицията на Стойчо Младенов не я приемам, а даже това е меко казано. Считам поведението му за недобре аргументирано. 

Освен това, според "Тема Спорт" Манджуков е поканил и украински бизнесмен, който да помага в издръжката на клуба. Украинецът трябва да отговори в края на следващия месец, а очакванията за положителна развръзка са високи, допълва изданието. Той е посетил "Българска армия" в четвъртък. От ръководството са го завели в Музея на спортната слава на ЦСКА и на базата в Панчарево.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА