Last news in Fakti

18 Април, 2015 18:34 761 1

Джокович победи Надал в Монте Карло

  • джокович-
  • надал-
  • тенис-
  • монте карло-
  • полуфинал-
  • masters

Сърбинът бе безапелационен и надделя с 6:3,6:3

Джокович победи Надал в Монте Карло - 1
Снимка: БТА/АР

Лидерът в световната тенис ранглиста Новак Джокович победи Рафаел Надал в полуфиналната фаза на турнира от сериите Masters в Монте Карло с категоричното 6:3,6:3.

"Кралят на клея", както е познат Надал, не показа най-доброто от себе и пропусна малкото си шансове в мача, докато Джокович бе почти перфектен и заслужено продължава напред.

Сърбинът ще се бори с чеха Томаш Бердих, който по-рано днес отстрани Гаел Монфис от Франция с 6:1,6:4.

Надал започна по-уверено срещата и дори успя да дръпне с пробив в ранните геймове на първия сет - 2:1, но веднага след това загуби подаването си, а при 3:3 позволи да бъде пробит отново, а Джокович амо това и чакаше. С много стабилна и премерена игра от основната линия сърбинът завърши сета в своя полза - 6:3.

Втората част започна доста равностойно и до 3:3 гейма пробиви нямаше. Както и се очакваше, Надал взимаше доста по трудно подаванията си, докато логичното се случи и той се "пропука" за 3:4, след което не успя да се върне повече в мача. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 554236

    1 0 Отговор
    Винаги се кефя, когато намачкат мавъра!