Last news in Fakti

18 Април, 2015 20:45 704 2

Матек-Сандс пречупи Пиронкова в Щутгарт

  • бетани матек-сандс-
  • пиронкова-
  • щутгарт

Каратанчева напред след бой над французойка

Матек-Сандс пречупи Пиронкова в Щутгарт - 1
Снимка: БТА/ АР

Нова разочарование претърпя първата ни ракета Цветана Пиронкова.

Българката бе елиминирана още в първия кръг на квалификациите на турнира на червени кортове в Щутгарт с награден фонд 731 хиляди долара.

Поставената под номер 1 в пресявките Пиронкова бе надиграна от мощната американка Бетани Матек-Сандс с 3:6, 4:6 след 80 минути на корта.

30-годишната Матек-Сандс, 179-а в класацията на WТА, дръпна с 5:2, с което си осигури успеха в първия сет.

Във втората част Цвети отново не успя да се противопостави и допусна ново изоставане с 3:5 гейма, което бе достатъчно на американката да ззатвори двубоя в своя полза.

Другата ни представителка Сесил Каратанчева се представи далеч по-успешно и премина във втория кръг на квалификациите, след като по-рано днес се наложи над французойката Стефани Форец с 6:3, 6:3 за 69 минути. Следващата съперничка на софиянката ще бъде Петра Мартич от Хърватия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 554236

    0 0 Отговор
    Време е да се пусне във филмите за възрастни, докато още става...
  • 2 NO WAR

    0 0 Отговор
    Ясно се вижда ,че момичето не става.... 1-ва в схема и не може да направи един гейм с хубав сервиз,а на всичкото отгоре ме подведе та заложих тв. за нея. (какъв глупак съм) Пиронкова ти си позор.