Last news in Fakti

19 Април, 2015 11:20, обновена 19 Април, 2015 12:41 4 982 1

Спряха рали „Варна“ заради тежък инцидент

  • рали варна-
  • инцидент-
  • състезание-
  • катастрофа-
  • стоян добрев-
  • красимир кръстев

В инцидента няма пострадали зрители

Спряха рали „Варна“ заради тежък инцидент - 1
Снимка: БТА

Специален етап 5 „Виница“, който е първи за втория ден на рали „Варна“, бе прекратен заради сериозен инцидент.

Екипажът със състезателен номер 9 Стоян Добрев / Красимир Кръстев (Volkswagen Golf, R3) катастрофира, като към мястото на инцидента веднага бяха изпратени два автомобила за спешна помощ.

Установено е, че екипажът е в съзнание, като навигаторът е изпратен за превантивен преглед в болницата във Варна, съобщиха организаторите на ралито на официалния си сайт (RallyVarna.com). В инцидента няма пострадали зрители.

Скоростната отсечка е прекратена, като на екипажите, които са стартирали след екипаж с номер 9 или са останали на старта, ще получат служебни времена.

Часове след инцидента стана ясно, че навигаторът Красимир Кръстев, който бе откаран с линейка, е със счупен 7-ми шиен прешлен. Състезателят е в съзнание и не е необходима спешна операция. Допълнително ще бъде насрочена планова хирургична намеса. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маурчи IV

    0 0 Отговор
    Пак голфажия.