Last news in Fakti

20 Април, 2015 23:26 21 567 33

Вижте колко е взимал Стойчо в ЦСКА

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • договор

Договорът на специалиста вече е обществено достояние

Мистерията около параметрите по договора на Стойчо Младенов вече е разкрита. Прдлагаме Ви да погледнете копие от договора на специалиста и под какви точно клаузи той е подписал с "червените".

Сметките сочат, че твърдата сума, която специалистът е получил за първата си година на "Армията" е 180 хил. евро. За втората година от договора твърдата заплата на Младенов се повишава с 5000 евро месечно до 15 хил. Другите клаузи се запазват същите.

За втория сезон той би могъл да спечели твърдо 240 хил. евро, но контрактът му беше прекратен три месеца преди края на кампанията. В случай на преждевременно прекратяване на контракта, както се случи на практика, ЦСКА се задължава да плати всички дължими суми до момента на треньора плюс неустойка от 200 хил. евро, сочат данните от договора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ivan

    2 0 Отговор
    пералня
  • 2 mediator37

    3 0 Отговор
    Заплатите на зрителите по трибуните са по-малки от тези на ритнитопковцие на терена. Бедняци си купуват билети за да гледат как богаташи се забавляват на терена.
  • 3 ха

    2 0 Отговор
    като има кой глупак ка то Лупи да му ги дава - ще си ги взема.. Загубена държава, загубен народ!

    Коментиран от #7

  • 4 Бургас

    3 0 Отговор
    Моля, всички софиянци и тези, които се мислят, че са софиянци, не им купувайте акциите! Не съм фен на Левски, не съм фен на ЦСКА и на целия български футбол. Честно не мога да кажа къде е по-голямата пародия - в народното събрание или на националния терен!
  • 5 диан

    2 0 Отговор
    как тоя отбор има фенове?
  • 6 Shmeker

    2 0 Отговор
    Не се знае колко са му удръжките. То на практика може тук да е нахакана голяма сума за да не се плащат осигуровки на други от клуба примерно.
  • 7 Бай Хой

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ха":

    Ти пък ако мислиш, че Лупи се е бръкнал в джоба, за да му плати тези пари...не бъди толкова наивен приятелю.
  • 8 незнайко

    2 0 Отговор
    Такива заплати получават специалистите на запад. Дали треньорката ни по художествена гимнастика получава такава заплата? Момичетата поне прославят БЪЛГАРИЯ. Пародията е пълна.
  • 9 Капитана

    1 2 Отговор
    Евала на бат Стойчо !!! С кеф да си ги харчи.
  • 10 жоро бекъма

    2 1 Отговор
    то премиера не взима толкова
  • 11 Въпрос

    3 1 Отговор
    Този договор не е истенски, не може в официален български документ сумите да са в евро без левова равностойност!!! Следващият път мислете преди да публикувате неистенска информация!
  • 12 гост

    0 0 Отговор
    И аз така мисля, ако не ги е получавал-това си е живо пране. Интересно дали са платени данъци на тези"малки" сумички
  • 13 7569ххх

    3 0 Отговор
    Аз не съм фен на футбола, защото не ми е интересен, но това не означава, че съм сляп и мога да си затварям очите за нещата, които са около мен и за това ще се опитам да анализирам футболната обстановка...

    Футболистите:
    Хората отиват на стадиона и си купуват билети не, за да гледат футбол, а цирк. Там те могат да видят как пияни палячовци и ритнитопкьовци залитат по терена след снощния запой и гуляй из кръчмите и дискотеките на Студентски град. Още може да видят и как малкото трезвени нямат грам талант, защото някой ги е уредил... Хората отишли за да разпуснат и да изгледат един мач, обаче може и да не видят нищо, защото там присъстват и ултрасите...

    Ултрасите:
    Ултрасите са "върлите фенове". Групите им предимно се състоят от хора без цел в живота, които не са успели да се реализират. 99,9% от членовете са утайката на обществото. Характерно за тях е силно изразеното девиантно поведение, но само и единствено, когато се чувстват сигурни, а именно, когато са на групи, придобиващи формата на неконтролируема тълпа. Тази тълпа беснее, бие се, драска, чупи и унищожава... Иначе, когато са сами са мишлета и кротуват.
    В повечето случаи ултрасите съществуват благодарение на някое криминално бизнесменче, което им дава по лев - два за наркотици и пиячка, за да знае, че ще може да разчита на тях, ако случайно има протести и ескалация на напрежението.
    Част от членовете на ултрасите реално не обичат чак толкова футбола. Те просто изпитват нужда да са част от нещо... И след като не са могли намерят нещо смислено за вършене, то те се задоволяват с това. Не знаят какво правят в тази група, но го правят, за да не бъдат отхвърлени от останалите.
    Друго характерно за ултрасите е, че те обичат да се изказват от името на един цял футболен отбор. От устите на ултраси често може да се чуе: "Ние се борим за победа", "Ние ще направим всичко възможно, за да победим" и т.н. Кои сте вие? Какво ще направите? И как по-точно ще допринесете за победата на отбора? Може би като изпочупите стадиона и заради вас глобят отбора, на който уж симпатизирате...
    Ултрасите твърдят, че обичат отбора, на който са привърженици, но реалността обаче е друга. Често забравят да си купят билети и се промъкват тайно на мачовете. Почти всеки път, в който "любимият им отбор" губи, те започват да беснеят, освиркват и псуват играчите, чупят им стадионите и т.н.
    След като напуснат стадиона, гневни от загубата, то по стари традиции, те се срещат с ултарсите на противниковия отбор и взаимно се пращат в реанимация...
  • 14 БРАВО

    2 2 Отговор
    БРАВО СТОЙЧО> МАЛКО Е ДОРИ. ЖУРНАЛИСТИ> ПРОДАЖНИЦИ> КАКВО ИСКАТЕ СЕГА ДА КАЖЕТЕ. > СТОЙЧО Е ВЕЛИК
  • 15 ярослав станчев

    2 0 Отговор
    Очевидно е,че имаше за какво да ги взема тези пари Стойчо.Когато "лапаше" големите кинти и прибираше гигантските комисионни ЦСКА беше едноличен първенец.Сега го няма Младенов и от първи станахме трети и то с перспектива за по-надолу в таблицата.Сега вече ЦСКА се харесва на всички и приятели и врагове,вече е един много удобно НЕ играещ противник.
  • 16 икъь

    0 0 Отговор
    za chovek bez elementarno obrazovanie i vuzpitanie dobre se e spravil,..tarikat e choveka,.......losho niama.......shtom gi davat,..da gi vzima parichkite зикъь i da si gi harchi,.....losho niama !!!!
  • 17 Бай Хой

    0 0 Отговор
    В крайна сметка е взимал толкова, колкото са му давали...
  • 18 haha

    0 0 Отговор
    Стойчо , е един от най-слабите български треньори. И заради него не могат да си вземат заплатите с години.Играта на Стойчо и Томов провалиха ЦСКА !Факт!
  • 19 3333

    0 1 Отговор
    На тая сума осигуровките са никакви. Максималният осигурителен праг е 2хххлв, не помня точно колко е. Големите данъци са до тази сума. Над нея се плаща само ДОД, който е цели 10%. На всичко това, отгоре, в договора пише нетна сума, което означава сума след данъци.
    Много ми е интересно как живеете, като нямате дори минимална представа от това, как се формират доходите ви и данъците.
    Сами се поставяте в такава позиция, и после се чудите защо всеки втори ви прекарва. Е как няма, като всеки може да ви лъже?
  • 20 МАК

    1 0 Отговор
    Колко ли вземат другите? Що само със Стойчо се заяждате! Като гледам и останалите цъфнали, па вързали.
  • 21 обективен

    1 0 Отговор
    В една нормална държава за такъв трудов договор, сключен в противоречие с българското законодателство, трябва да се самосезират сума ти институции! Договорът се сключва в български лева, а ако не - задължително преизчислен или с вписани ясни клаузи за левовата равностойност. Основно възнаграждение се договаря в необложения размер; нетното възнаграждение не се договаря - то е функция на брутното възнаграждение и личните осигурителни вноски (върху 2600 лв. за 2015 г.) и 10%-ния данък върху дохода за разликата между двете. Годишна драстична актуализация на заплатата без оглед на резултатите през този период! Ръкопляскайте цесекари, един от "елитните" и с история футболни отбори загива и една от причините за това виждате! Продължавайте да си давате парите за мачовете на ЦСКА ..., а всъщност може да станете и акционери на клуба...!

    Коментиран от #22

  • 22 счетоводител

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "обективен":

    Абсолютно точно!
  • 23 fedo

    0 0 Отговор
    Защо го винят Стойчо,че е взел тези пари.Имал е самочувствие на професионален треньор поискал ги е.Виновни са тези които са му ги дали,и са му подписали договора.След като има подписан договор той е в правото да си търси парите,дали са 5 лв. или 5 000 000 лв..Персонална ОТГОВОРНОСТ трябва да понесат Управителния съвет и изпълнителните директори ,че са довели отбора до това състояние.Че са плащали безогледно високи заплати и трансфери.
  • 24 bad

    0 0 Отговор
    без да съдя и да защитавам някого, но четейки коментарите на някои автори, искам да обърнете и внимание на следното:
    колко пари взима един футболен треньор в европа на отрбор в челната петица. Каква заплата трябва да получава треньор на отбор чийто футболисти взимат 15000лв. Мисилите ли Алекс Фъргюсън е взимал малка заплата при положение че Рио Фердинант взимаше по 400000 Паунда на месец

  • 25 Ян Бибиян

    0 0 Отговор
    Всичко е измама, за да ви вземат парите и да храните тези некадърници - фътболисти и треньори на всички Български отбори. Затова сега ми е смешно, защо да се сърдим на някои, че изял баницата когато са му я дали.
  • 26 Картофа

    0 0 Отговор
    Бе,да не ги е взимал насила!Давали са му ги.Сега,той виновен!Въпреки,че вината му е,че изгони всички българи и напълни отбора с черни безотговорници.
  • 27 Картофа

    0 0 Отговор
    Бе,да не ги е взимал насила!Давали са му ги.Сега,той виновен!Въпреки,че вината му е,че изгони всички българи и напълни отбора с черни безотговорници.
  • 28 бабите от Пачарево

    0 0 Отговор
    Върнете наш Стойча! Без него сме за никъде. Иначе, няма да стъпим на мач!
  • 29 КОМПАНИЯТА

    0 0 Отговор
    СТОЙЧО МЛАДЕНОВ,щели да го вземат за домакин в РЕАЛ-МАДРИТ!.......и да изгонят ДИМЧО ПЕЛИЧЕВ!Знаете ли защо?Първия обича РЕАЛ,а втория ЛУДОГОРЕЦ!

    Коментиран от #30

  • 30 друг

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "КОМПАНИЯТА":

    бива ли да си толкова кух чу да не знаеш даже как се пише Реал Мадрид
  • 31 Грую

    0 0 Отговор
    Ако беше треньор на Лудогорец нямаше да прави такова впечатление, защото там отборът си изкара доста пари и може би е нормално да има подобни възнаграждения, но в ЦСКА - окрадения и опоскан клуб с милионни борчове и още по милионни претенции на разни комбинатори това си е пир по време на чума!
  • 32 666

    0 0 Отговор
    В един форум една мацка беше писала "мене са ме е..ли по силно отколкото стойчо го удариха а пък не съм била в безсъзнание".
  • 33 AAAz

    0 0 Отговор
    Както е отдавна известно не е луд който яде зелника, а който му го дава !!! Някой тук от пишещите да не е съгласен да взема по 20 000 евра месечно при положение, че законно му ги дават ?!?! Та оставете го Стойчо на мира....