21 Април, 2015 18:57 1 718 3

Сезираха БФС за свастиката. Предстоят сериозни наказания за ЦСКА

  • бфс-
  • глоба-
  • цска

По-рано Дисциплинарната комисия глоби червените с 2000 лева

Сезираха БФС за свастиката. Предстоят сериозни наказания за ЦСКА - 1
Снимка: БТА


Дисциплинарната комисия на БФС обяви, че ще се самосезира, само часове, след като обяви решенията от заседанието днес.


Причината е, че комисията не бе разгледала сигнала за издигната свастика от агитката на ЦСКА по време на мача с Локомотив София. В първото решение на органа към БФС „червените“ бяха глобени с 2000 лева заради „за нерегламентирано използване на пиротехнически изделия“.

В началото на деня от Националния клуб на привържениците на Левски поискаха обяснение от футболната централа дали няма да накаже ЦСКА за издигнатата свастика. След преразглеждане на решението се очаква глобата на клуба от стадион „Българска армия“ да е доста по-солидна.


„  След приключване работата на Дисциплинарна комисия при БФС  на 21.04.2015 г в отдел „Спортно-технически” постъпи сезиране относно издигане на свастика/пречупен кръст/  в срещата от ХХVІ –ти кръг на „А” ФГ между отборите на ПФК „ЦСКА” и ПФК „Локомотив” Сф играна на 20.04.2015 г. Сезирането ще бъде разгледано на следващото заседание на Дисциплинарна комисия при БФС“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7569ххх

    0 0 Отговор
    Аз не съм фен на футбола, защото не ми е интересен, но това не означава, че съм сляп и мога да си затварям очите за нещата, които са около мен и за това ще се опитам да анализирам футболната обстановка...

    Футболистите:
    Хората отиват на стадиона и си купуват билети не, за да гледат футбол, а цирк. Там те могат да видят как пияни палячовци и ритнитопкьовци залитат по терена след снощния запой и гуляй из кръчмите и дискотеките на Студентски град. Още може да видят и как малкото трезвени нямат грам талант, защото някой ги е уредил... Хората отишли за да разпуснат и да изгледат един мач, обаче може и да не видят нищо, защото там присъстват и ултрасите...

    Ултрасите:
    Ултрасите са "върлите фенове". Групите им предимно се състоят от хора без цел в живота, които не са успели да се реализират. 99,9% от членовете са утайката на обществото. Характерно за тях е силно изразеното девиантно поведение, но само и единствено, когато се чувстват сигурни, а именно, когато са на групи, придобиващи формата на неконтролируема тълпа. Тази тълпа беснее, бие се, драска, чупи и унищожава... Иначе, когато са сами са мишлета и кротуват.
    В повечето случаи ултрасите съществуват благодарение на някое криминално бизнесменче, което им дава по лев - два за наркотици и пиячка, за да знае, че ще може да разчита на тях, ако случайно има протести и ескалация на напрежението.
    Част от членовете на ултрасите реално не обичат чак толкова футбола. Те просто изпитват нужда да са част от нещо... И след като не са могли намерят нещо смислено за вършене, то те се задоволяват с това. Не знаят какво правят в тази група, но го правят, за да не бъдат отхвърлени от останалите.
    Друго характерно за ултрасите е, че те обичат да се изказват от името на един цял футболен отбор. От устите на ултраси често може да се чуе: "Ние се борим за победа", "Ние ще направим всичко възможно, за да победим" и т.н. Кои сте вие? Какво ще направите? И как по-точно ще допринесете за победата на отбора? Може би като изпочупите стадиона и заради вас глобят отбора, на който уж симпатизирате...
    Ултрасите твърдят, че обичат отбора, на който са привърженици, но реалността обаче е друга. Често забравят да си купят билети и се промъкват тайно на мачовете. Почти всеки път, в който "любимият им отбор" губи, те започват да беснеят, освиркват и псуват играчите, чупят им стадионите и т.н.
    След като напуснат стадиона, гневни от загубата, то по стари традиции, те се срещат с ултарсите на противниковия отбор и взаимно се пращат в реанимация...

    Коментиран от #2

  • 2 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "7569ххх":

    Е, добре де, защо ги написа всичкит тези филипики?
  • 3 7569хххх

    0 0 Отговор
    обочам да ям боб.и да пърдя -урааа