Last news in Fakti

21 Април, 2015 20:33 1 739 0

Кралев огледа новата зала в Сливница

  • красен кралев-
  • сливница

Министърът огледа и обновения стадион на ФК Сливнишки герой

Кралев огледа новата зала в Сливница - 1
Снимка: БТА

Красен Кралев проследи на живо волейболната среща от финалния турнир при мъжете между Марек Юнион Ивкони и Монтана.

Двубоят се проведе в новата зала в Сливница, която е изградена с евросредства по Програмата за развитие на селските райони на стойност седем милиона лева.

Министърът на младежта и спорта заедно с главния мениджър на ФК "Сливнишки герой" Венцислав Рангелов инспектира и футболния стадион, за който клубът е привлякъл близо половин милион лева от частни инвеститори.

С парите са обновени изцяло футболният терен, административната сграда със съблекални и съдийски стаи. Амбицията на ФК "Сливнишки герой" е да се поставят нови седалки и осветление, за да изпълни базата изискванията да домакинства срещи и от А група.

"Дойдох на този мач, за да видя новия шампион на България, както и базата в града. Сливница трябва да бъде пример и за останалите общини как с евросредства може да се направи прекрасна спортна инфраструктура" - заяви Красен Кралев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА