Last news in Fakti

22 Април, 2015 03:00 1 424 0

Стана ясно защо Монако преотстъпи Фалкао

  • фалкао

Контузии и недоволство тласнали колумбиеца към Острова

Стана ясно защо Монако преотстъпи Фалкао - 1
Снимка: БТА/AP

 

Босът на Монако Вадим Василев разкри причината Фалкао да бъде преотстъпен на Манчестър Юнайтед през лятото.

"Фалкао имаше някои проблеми с треньора, имаше и други неразбирателства, а известно време бе и контузен, заради което пропусна и световното първенство. В края на август той ни съобщи, че иска да играе на по-високо ниво и в крайна сметка ние се съгласихме да го пуснем", обясни Василев.

В същото време от Манчестър Юнайтед не са се отказали още от идеята да задържат перманентно колумбиеца в редиците си и през следващия сезон. В момента той играе под наем на Острова, но ако искат да го задържат, "червените дяволи" ще трябва да извадят 55 милиона евро.

От друга страна обаче и в Англия Фалкао не прави най-силния си сезон и очакванията са, че няма да остане на "Олд Трафорд".

"Имах среща с директорите на Манчестър Юнайтед в неделя. Те все още не са взели окончателно решение дали ще задържат Фалкао. Той не прави най-силния си сезон, но в клуба все още не са се отказали от него. За момента не преговаряме с други клубове. Нямаме право на това докато Юнайтед не вземе своето решение", коментира още вицепрезидентът на Монако.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА