Last news in Fakti

22 Април, 2015 06:00 1 280 0

Прогноза на деня: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид

  • реал мадрид-
  • атлетико мадрид-
  • шампионска лига-
  • прогноза на деня

Днес се спираме на мача от четвъртфиналите от Шампионска лига

Прогноза на деня: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг се спря на двубоя от четвъртфиналите на Шампионска лига между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид. 

Мачът-реванш между двата тима ще е доста оспорван, тъй като първата среща завърши при нулево равенство. Отборът на Диего Симеон ще търси гол, който ще има голяма тежест на стадион Сантяго Бернабеу. В последните 7 срещу между двата тима, Атлетико е побеждавал цели 4 пъти, а 3 от мачовете са завършвали наравно. 

От своя страна Реал Мадрид, ще търси първа победа над градския си съперник и то на най-голямата футболна сцена. Здравата игра в защита, както и мълниеносните контра-атаки ще са основното оръжие на Белия балет. 

Прогнозата на екипа на Факти.бг за мадридското дерби е Х. Коефициентът за този знае е около 3.60. За по-смелите играчи предлагаме и мачът да се търси на точен резултат 1:1. Ставката за това е 6.50.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА