Last news in Fakti

23 Април, 2015 23:09 880 0

Кербер елиминира Шарапова в Щутгарт

  • анжелик кербер-
  • тенис-
  • щутгарт-
  • мария шарапова

Германката стигна до победата, въпреки че загуби първия сет

Кербер елиминира Шарапова в Щутгарт - 1
Снимка: БТА/ AP

Анжелик Кербер поднесе сензация на тенис турнира Porsche Tennis Grand Prix в Щутгарт, елиминирайки поставената под номер 1 в схемата Мария Шарапова.

Германката победи рускинята с 2:6, 7:5, 6:1. Въпреки че загуби първия сет, Кербер не падна духом и в края на втория сет се възползва от възможност за пробив. В третия тя бе безапелационна и отстрани настоящата шампионка.

Двубоят продължи 2 часа и 27 минути.Кербер стигна до победата, въпреки че не успя да пласира нито един ас.

Загубата на Шарапова още във втория кръг в Щутгарт означава спад за нея в световната ранглиста на WTA (Женската тенис асоциация). Тя не успя да защити точките си от миналата година и ще бъде изместена от Симона Халеп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА