Last news in Fakti

24 Април, 2015 23:00 1 777 0

Анчелоти: Отборът ми е уверен в себе си

  • карло анчелоти-
  • реал (м)-
  • ювентус

Специалистът няма да подцени торинския гранд

Анчелоти: Отборът ми е уверен в себе си - 1
Снимка: БТА/АР

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че не смята по никакъв начин неговият тим няма да подцени съперника на 1/2-финалите от Шампионската лига.

"Ювентус прави силен сезон и почти е спечелил трофея в Италия. Сега торинци могат да се концентрират върху Шампионската лига. Жребият за полуфиналите ни отреди един противник, който има зад гърба си легендарна история и ние се връщаме към полуфинал, който бе преди 12 години", коментира италианският наставник пред сайта на кралския клуб.

"Въпреки всичко , ние сме уверени, че можем да постигнем своята цел, която е класиране за финала, както и през миналата година. Ние трябва да бъдем в най-добрата форма, за да победим. Трябва да играем така, както и с Атлетико на четвъртфиналите. Отборът е уверен в себе си. През миналия сезон запалянковците много ни помогнаха на този стадий, създавайки фантастична атмосфера. Те ни помогнаха и на четвъртфинала през този сезон. Надявам се тази подкрепа да се запази", категоричен бе Карлето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА