Last news in Fakti

25 Април, 2015 09:25 620 1

Левски излиза срещу Марек с експериментален състав

  • левски-
  • марек-
  • а група-
  • експериментален състав

Сините пазят титулярите за мача с Лудогорец през следващата седмица

Левски излиза срещу Марек с експериментален състав - 1
Снимка: БТА

Днес от 17:00 часа Марек приема Левски в среща от втората шестица на българското първенство. Очаква се „сините“ да заложат на експериментален състав и да запазят основните си играчи за най-важния мач за сезона – реваншът срещу Лудогорец за Купата на България.

Стойчо Стоев ще остави на резервната скамейка голяма част от титулярите си, за да ги запази от евентуални контузии на тежкия терен на „Бончук". Колегата му от Марек Тенчо Тенев е на другия полюс и неговите момчета имат за какво да се борят в тази среща.

Дупничани са на 6 точки от спасителната зона в „А" група, като се надяват, че ще успеят да вземат точки и от второто си домакинство на Левски през кампанията.

Единствените двама футболисти, на които Тенчо Тенев няма да може да разчита, са контузените Тодор Колев и Емил Виячки, пише вестник „7 дни спорт“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 борислав

    0 0 Отговор
    що не направят основен състав,толкова пари потрошиха псевдо директори и треньори,за кого се пазят и какво гонят -купа или 7-мо място,все тая.