Last news in Fakti

26 Април, 2015 11:07 1 189 0

Дерменджиев: Изиграхме най-слабия си мач

  • лудогорец-
  • берое-
  • георги дерменджиев-
  • а група

Срещу Левски трябва да играем много по-различно, заяви Дерменджиев

Дерменджиев: Изиграхме най-слабия си мач - 1
Снимка: БТА

„Срещу Берое изиграхме може би най-слабия си мач от началото на сезона”, заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

Вчера шампионите загубиха гостуването си в Стара Загора, като това бе първо поражение за тима след началото на плейофите в „А” група.

„Допуснахме много индивидуални грешки и не бяхме концентрирани при статичните положения. Но има такива мачове и сега футболистите трябва да направят така, че в сряда срещу Левски да изглеждат по-добре”, заяви Дерменджиев пред „Диема спорт”.

„Мотивацията ни може би не беше на нужното ниво. Срещу Левски трябва да играем много по-различно. Не трябва да има нищо общо с играта ни от днес”, каза още наставникът на Лудогорец.

Разликата между разградчани и Локомотив (София) на върха в класирането е 8 точки, като „железничарите" са с мач по-малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА