Last news in Fakti

26 Април, 2015 12:55 866 0

Сътресения в Милан: Футболисти и треньор се обиждат взаимно

  • милан-
  • скандал-
  • недостоен-
  • филипо индзаги-
  • обиди

Почти сигурно Индзаги ще си тръгне след края на сеазона

Сътресения в Милан: Футболисти и треньор се обиждат взаимно - 1
Снимка: БТА/ AP

Медиите в Италия пишат, че футболисти на Милан са влезли в словесен спор с треньора на тима Филипо Индзаги след вчерашната загуба.

„Росонерите” изиграха поредни си слаб мач от началото на сезона и загубиха гостуването си на Удинезе. Тимът е на 10-а позиция в класирането и почти сигурно няма да играе в Европа догодина.

Според Corriere della Sera след двубоя Индзаги нарекъл футболистите „недостойни” да носят екип на Милан. Те, от своя страна, не му останали длъжни и заявили, че той не е достоен да бъде треньор на клуба.

Според изданието собственикът Силвио Берлускони е бил толкова бесен от играта на тима, че е бил напът да уволни Индзаги.

В сряда Милан приема Дженоа на своя стадион в среща от 33-ия кръг на италианското първенство. „Росонерите” нямат победа вече в три поредни кръга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА