Last news in Fakti

26 Април, 2015 21:05 1 205 0

Монако с класически успех над Ланс

  • монако-
  • ланс-
  • бербатов

Бербо пак бе оставен резерва

Монако с класически успех над Ланс - 1
Снимка: БТА/ AP

Отборът на Монако явно вече се е отърсил от отпадането си от Шампионската лига и е готров да се фокусира изцяло върху мачовете си в Лига 1.

Днес "монегаските" разгромиха с класическото 3:0 Ланс при гостуването си от 34-я кръг на френския шампионат и се наместиха в Топ 3 във временното класиране.

Тимът от Княжеството откри резултата в 36-ата минута с гол на Яник Ферейра-Караско, а в 44-ата Антони Мартиал удвои преднината на гостите. В 72-ата Бернандо Силва направи 3:0.

Българинът Димитър Бербатов игра около четвърт час след като отново бе оставен сред резервите на своя тим и се появи на терена в 76-ата минута, когато крайният резултат вече бе оформен.

Успехът изстреля състава на Леонардо Жардим на третото място, даващо право на участие на плейоф за Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА