Last news in Fakti

26 Април, 2015 22:08 1 134 0

И Литекс се възползва от кризата в ЦСКА

  • цска-
  • литекс-
  • "а" група

8 мача поред без вкаран гол за

И Литекс се възползва от кризата в ЦСКА - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на ЦСКА продължава свободното си падане. Вътрешните междуособици и проблемите в тима за пореден път се доказаха, след като днес и Литекс удари "червените" с 2:0 в дербито между двата тима от от петия плейофен кръг на "А" група.

Макар да бе подкрепян от близо 2000 червени запалянковци наГрадския стадион в Ловеч, ЦСКА отново разочарова, като дори не успя да вкара гол. Това е осми пореден мач на тима , в който не успя да се разпише в противниковата врата.

В герой за "оранжевите" пък  се превърна Данило Асприля, който наниза и двете попадения за своя отбор още преди почивката, но съвсем спокойно можеше да реализира поне още толкова. Със сериозни пропуски се отличиха и неговите съотборници Пауло Регула и Милчо Ангелов.

За продължаващата голова суша на армейците сериозна вина носи и страничният рефер в днешния мач Георги Дойнов, който отмени чист гол на Николич при 1:0 в полза на Литекс поради несъществуваща засада.

Порежението смъкна тима на Галин Иванов на четвърта позиция във временното класиране. ЦСКА остава с 46 точки, но вече е на едно място зад днешния си съперник в таблицата, след като Литекс - с 47, изпревари „армейците“.

Наставникът на столичани Галин Иванов заяви, че ужасният спад във формата на тима през 2015 се дължи на големия стрес, на който клуба е подложен на всяко ниво.

"Ужасно първо полувреме за ЦСКА. Усеща се, че не се справяме с психологическия стрес. Допускаме множество индивидуални грешки. Резултатът можеше да е още по-категоричен в полза на Литекс", заяви с угорчение Иванов.

"Благодаря на феновете. На всички в отбора ни е много трудно в момента. Този път поне нямаше освиркания към играчите. Надявам се в следващите мачове да подобрим играта си още. Дано влезе този пуст гол. Проблемите в ЦСКА са комплексни. Трябва да си повярваме, но стресът за футболистите е огромен", завърши треньорът на "червените".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА